…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Vi avlastar och utvecklar din digitala närvaro

Vi avlastar och utvecklar din digitala närvaro

Vår digitala värld 21 Augusti 2018

Ofta när man som företag vill utvecklas i den digitala världen, exempelvis genom att förbättra sin hemsida, kanske man tvekar att kontakta en webbyrå eftersom man tror att kostnaden kommer att bli stor och att det enda alternativet är att köpa en helt ny hemsida.

Vi hos André med Vänner kan hjälpa dig utifrån din egen ambitionsnivå med allt från att se över texterna på din webbsida till en helt ny webbsida och utveckling av din digitala marknadsföring.

Enstaka åtgärder ger stora förbättringar

Du kanske känner att din hemsida och marknadsföring skulle kunna förbättras utan att riktigt veta var du ska börja. Vi avlastar våra kunders arbete i den digitala världen med enstaka insatser som att korrigera och snygga till en eller flera texter, byta till nya bilder, förbättra innehållet på en Facebook-sida eller något helt annat. Små åtgärder kan ofta ge stora resultat.

Löpande insatser som stärker varumärket

Ett annat bra sätt att utveckla sitt företags marknadsföring är att bygga upp varumärket genom återkommande nyheter och marknadsföring i sociala medier.

Vi skapar innehåll löpande och lyfter fram sådant från verksamheten som är relevant och som stämmer överens med företagets identitet. På det viset ökar kännedomen om varumärket.

Ny webbsida och utveckling av den digitala närvaron

För dig med en hög ambitionsnivå som vill börja om från början i den digitala världen skapar vi en ny modern webbsida anpassad efter ditt företag, branschen och företagets målsättningar. 

Vi kan även hjälpa dig med att se över din digitala närvaro i stort på både webbsida och i sociala medier för att få en helhet i kommunikationen och en lyckad marknadsföring som utvecklar företaget och affärerna.

Vi börjar med ett möte

Oavsett vad ditt företag behöver hjälp med, från det lilla till det stora, har vi svaren. Vill du veta mer? Hör av dig så börjar vi med en kopp kaffe och ett givande samtal.

Kontakta oss

Senaste inläggen från Vår digitala värld

Tydliga digitala mål ger bättre resultat

1 November 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Nå kunderna med rätt marknadsföring

23 Augusti 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Förbättra affärerna efter en analys av din hemsida

22 Augusti 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Första delen av 2019 i backspegeln

11 Juli 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Rätt skrivkunskaper krävs i den digitala eran

6 Mars 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Din guide till de sociala medierna

10 September 2018 / Vår digitala värld
Läs mer