…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Lättanvänd resesida åt Tobbes Resor

Lättanvänd resesida åt Tobbes Resor

Våra bästa vänner 29 November 2018

Tobbes Resor är en av våra allra närmaste vänner och ett företag som vi har jobbat med regelbundet under många år. Vi är glada och stolta över att precis ha lanserat en ny hemsida åt dem.

Resor i Sverige, Europa och världen

Tobbes Resor från södra Dalarna har sedan 1989 anordnat resor till både när och fjärran inom Sverige, Norden, Europa och ut i världen.

Bland resorna finns allt från dagsresor, kryssningar och teaterresor till weekend-resor och längre resor till många destinationer.

Ville ha en lättillgänglig hemsida

Företaget hade använt den gamla hemsidan sedan början på 2000-talet och tiden hade nu kommit för en uppfräschning. Tobbes Resor ville ha en hemsida som är lättillgänglig för kunderna, enkel att använda och som på ett smidigt vis lyfter fram alla resmålen.

Kommunikationsidé, ux-design, bilder och texter

Den nya hemsidan tog vi fram efter vår kommunikationsidé. Vi skapade tekniken, UX-designen samt såg över och redigerade redan befintliga texter. Vi skötte dessutom bildsättningen av hemsidan.

Resultatet blev en sida som på ett bra sätt visar upp alla resmål och allt man behöver veta inför sin resa. Det är en hemsida där det är enkelt att läsa om resorna och göra en bokning. 

Tobbes Resor är nöjda med slutresultatet

- Vi är jätteglada att nu få lansera en ny uppfräschad hemsida, att följa utvecklingen och lättillgängligheten är viktigt för oss. Vi tycker den nya hemsidan är mycket bättre att navigera sig på. Den är mer tilltalande och gör en mer inspirerad att resa, berättar Erica Kåll, vd för Tobbes Resor.

Kontakta oss för din nya hemsida

Är ditt företag i behov av en ny hemsida? Hör gärna av dig så tar vi ett samtal om hur vi kan hjälpa ditt företag i den digitala världen.

Se även gärna Tobbes Resors nya hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer