…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
KrePart - Nu med hemsida som når fram

KrePart - Nu med hemsida som når fram

Våra bästa vänner 26 November 2018

KrePart är en reklambyrå i Oskarshamn som är våra vänner sedan många år och även nu åter våra kompanjoner. Vi kan med glädje berätta att vi i förra veckan lanserade en ny hemsida åt KrePart.

Allt inom reklam och marknadsföring

KrePart är en byrå som har lång erfarenhet av branschen och levererar allt inom reklam och markadsföring. Bland tjänsterna finns allt från kundtidningar och broschyrer till kampanjer i sociala medier samt digital marknadsföring och reklam via LED-skärmar i Oskarshamn.

Hade en hemsida som inte gav resultat

Företaget hade en hemsida som de inte var nöjda med. De upplevde att de inte drog någon nytta av hemsidan och att den saknade en tydlig kommunikationsidé. 

KrePart var därför i behov av en ny hemsida som bättre lyfte fram vilka de är och de tjänster som de erbjuder inom reklam och marknadsföring.

Kommunikationsidé, design och nya kunskaper

Till den nya hemsidan levererade vi kommunikationsidén och designen. Vi arbetade även i ett nära samarbete med KrePart och gav dem kunskap om vad som är viktigt att ha med på en hemsida i dagens digitala värld.

En hemsida som stämmer med företaget

Slutresultatet blev en hemsida som på ett bra sätt presenterar KrePart som företag och deras tjänster inom reklam i tryckt och digital form. Företaget har nu fått en webbplats som stämmer med deras identitet och som ligger som grund för deras framtida kommunikation. Nu börjar KreParts resa i den digitala världen.

Kontakta oss för ett första möte

Har även ditt företag en hemsida som ni inte är nöjda med? Kontakta oss gärna så tar vi ett möte om vad vi kan hjälpa er med i den digitala världen.

Se även KreParts nya hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer