…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Digitala tjänster som ger bättre affärer

Digitala tjänster som ger bättre affärer

Händer hos oss 17 April 2019

Den digitala utvecklingen pågår hela tiden och allt fler företag ser möjligheterna med att använda internet för affärsutveckling. Men att veta vilka digitala lösningar som behövs för att möta de egna utmaningarna kan vara svårt.

Affärslösningar anpassade efter verksamheten

Vi på André med Vänner har med tiden gått från att enbart skapa hemsidor till att idag hjälpa våra kunder med effektiva digitala affärslösningar. Lösningar som möter utmaningar i verksamheten och leder till bättre affärer som skapar mervärde för våra kunder.

Det kan till exempel vara att man behöver en hemsida där det är särskilt enkelt för kunderna att nå en viss typ av information och fylla i viktiga formulär eller något annat. Det kan också vara att det finns tidstjuvar i den egna verksamheten som kan underlättas med en smidig digital funktion.

Vi tar fram en strategi och rätt digitala lösning

Den digitala världen kan användas till att nå sina kunder på ett bättre sätt och ge dem förutsättningar att göra det som man vill att de ska göra. Med digitala funktioner kan man också underlätta mycket i den egna verksamheten för att spara både tid och pengar.

Genom att ställa rätt frågor och ta fram strategi och kommunikationsidé anpassad efter just ditt företags behov hittar vi de rätta digitala lösningarna. 

Kontakta oss för att veta mer

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med effektivisering och affärsutveckling i den digitala världen? Kontakta oss för ett första kostnadsfritt möte.

Senaste inläggen från Händer hos oss

En redan bra hemsida kan få fart på affärerna

20 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Bra erbjudanden som stärker ditt företag under krisen

15 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Är du förberedd när krisen är över?

30 Mars 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Börja företagandet på bästa sätt med startpaketet

19 Mars 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Är du vår nya utvecklare?

4 Mars 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Vi önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år!

20 December 2019 / Händer hos oss
Läs mer