…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Starta höstens sälj på allra bästa sätt

Starta höstens sälj på allra bästa sätt

Händer hos oss 13 Augusti 2019

Semestertiderna är över och det är nu dags att lämna hängmattan och åter ta tag i verkligheten. Det finns många mindre åtgärder som kan göras för att ge sitt företag de rätta förutsättningarna till bra en bra start på höstens affärer. Små insatser kan ofta vara grunden till stora resultat.

Nedan följer några exempel på vad som kan göras för att stärka dina affärer. Hör av dig så tar vi ett kostnadsfritt möte och ett samtal om vilka val som är de rätta utifrån dina förutsättningar och målsättningar.

Analys och förbättring av hemsidans innehåll

Något som idag är avgörande i den digitala världen är att synas på sökmotorer som exempelvis Google. Viktigt är också att din hemsida är användarvänlig och anpassad efter vad du vill att dina kunder ska göra. Genom en analys av din hemsida kommer vi med förslag på hur sidan kan bli bättre för sökmotorerna samt mer kundanpassad. Läs mer om vår analys

Se till att synas med marknadsföring och annonsering

Något som också kan få en stor effekt och leda till en bra start på höstens affärer är att synas med de erbjudanden som ditt företag har just nu. Genom marknadsföring i sociala medier, ett nyhetsbrev eller en annons till webben eller lokaltidningen ser vi till att du når dina kunder. Läs mer om marknadsföringen

Vi gör dig redo för höstens affärer

Ofta vill man nå resultat men vet inte riktigt hur man ska gå till väga. Vad som är rätt val inom digital och traditionell marknadsföring skiljer sig från företag till företag. Vi på André med Vänner vägleder dig fram till rätt val och hjälper dig med allt från förbättringar på hemsidan till marknadsföring och annonsering. 

Kontakta oss gärna för ett givande möte.

Senaste inläggen från Händer hos oss

Vi tar några veckors semester

29 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Tack Thimmy för den här tiden

26 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

FFF-Bollen Revansch avgjordes i solskenet

3 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Vi önskar Lynn C lycka till i framtiden

30 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

En redan bra hemsida kan få fart på affärerna

20 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Bra erbjudanden som stärker ditt företag under krisen

15 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer