…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Karlbergs Mur & Puts med stabil digital start

Karlbergs Mur & Puts med stabil digital start

Våra bästa vänner 29 Januari 2019

Den senaste tiden har vi jobbat med ett nytt och roligt projekt åt helt nya vänner. Vi är glada över att nu i veckan ha lanserat en helt ny hemsida åt Karlbergs Mur & Puts från Varberg.

Ett mur- och putsföretag från Varberg

Karlbergs Mur & Puts är ett företag som erbjuder tjänster inom murning och putsning vid både mindre renoveringar och större nybyggnationer. Det kan vara allt från grunder och väggar till fasader av tegel och puts.

Företaget har sin bas i Varberg men är verksamma i hela Halland samt i Göteborgs- och Boråsområdet.

Ville ha en enkel och informativ hemsida

När de kom till oss hade de i dagsläget ingen hemsida och ville öka sin närvaro i den digitala världen. De var ute efter en enkel och smidig hemsida som på ett bra vis visar upp vilka Karlbergs Mur & Puts är och de tjänster som de erbjuder.

Viktigt var att det skulle vara enkelt att ta till sig informationen på hemsidan och att kontakta dem för hjälp med arbeten inom mur och puts.

Kommunikationsidé, UX-design, texter och bilder

Utifrån vår kommunikationsidé, anpassad efter företaget, skapade vi en hemsida som har fokus på användarvänlighet. Vi skapade tekniken, skrev alla texter samt bildsatte den på ett proffsigt vis så att bilderna och texterna tillsammans ger ett budskap som stämmer med företaget.

Hemsida som är enkel för företaget och kunderna

Slutresultatet blev en hemsida som är enkel att navigera sig på och som väl visar upp vad Karlbergs Mur & Puts erbjuder för typer av tjänster. På den nya hemsidan är det även lätt att med några klick ta sig fram till företagets kontaktuppgifter.

Karlbergs Mur & Puts har nu fått en bättre närvaro i den digitala världen. De har nu en hemsida som är smidig att använda både för dem själva och företagets kunder.

Kontakta oss för din nya hemsida

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med inom marknadsföring och om de hemsidor som vi erbjuder? Kontakta oss gärna för ett första möte.

Se även gärna Karlbergs Mur & Puts nya hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

En smart hemsida till VVS & Hyr

12 December 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stilren design till vackert bröllop

25 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

11 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stitor har nu en effektiv första hemsida

3 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Komplett hemsida till Etik IT & Interiör

1 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer