…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

Thimmy Våra bästa vänner 7 Maj 2019

Vi är glada att berätta att vi precis har lanserat en ny efffektiv digital lösning åt våra vänner IP Sweden. Det är en lösning som på ett användarvänligt sätt visar upp deras nya produkt E-box på hemsidan.

Leverantör av tv, bredband och telefoni

IP Sweden är leverantör av TV, bredband och telefoni från Kungsbacka som erbjuder en mängd olika typer av paketlösningar.

Företaget har nyligen tagit fram en helt ny och unik produkt på tv-marknaden som gör det möjligt att ta med sig sina kanaler överallt så länge man har internetuppkoppling. Med produkten E-box kan man se på tv både hemma, i sommarstugan eller i husbilen.

Ville nå ut med sin nya produkt

När IP Sweden kontaktade oss var det med en önskan om att nå ut på hemsidan med information om E-box och möjlighet för besökare att beställa den online.

Vår lösning blev att uppdatera och modifiera hemsidan. Vi använde oss i så stor utsträckning som möjligt den befintliga tekniken och byggde sedan till med nya smarta funktioner.

Flera uppdateringar på hemsidan

Slutresultatet blev en undersida om produkten som har samma visuella uttryck som det tryckta material som företaget har skickat ut om produkten.

På den nya undersidan finns all den information som man som kund behöver veta om produkten. På sidan finns även möjlighet att på ett smidigt sätt välja de kanaler som man vill ha och göra en beställning.

Förutom den nya sidan om produkten uppdaterade vi även hemsidans startsida med en bild i bildspelet samt med information om produkten i en av boxarna. På det viset är det lätt för kunderna att hitta till den nya undersidan.

Kontakta oss för din digitala lösning

IP Sweden har nu fått en uppdaterad hemsida som gör att de även i fortsättningen kan hantera produkter, kanaler och kanalpaket på ett smidigt vis.

Är din hemsida i behov av förbättringar? Kontakta oss för ett första möte där vi talar om dina önskemål. 

Se även IP Swedens uppdaterade hemsida här

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer