…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Pandema nu med ny praktisk IT-sajt

Pandema nu med ny praktisk IT-sajt

Våra bästa vänner 4 Mars 2019

I förra veckan lanserade vi ännu en hemsida. Vi är glada att berätta att våra vänner Pandema nu har en hemsida som är väl anpassad efter företagets verksamhet och målsättningar.

Digitala lösningar till internationella industrier

Pandema är ett företag med sin bas i Varberg som utvecklar smidiga digitala lösningar till internationella industrier. Det är appar och applikationer för allt från servicesystem och betalsystem till system för test av produkter innan de lämnar fabriken. Företaget är även konsulter i programmeringsspråket Delphi.

Ville ha en smidig och användarvänlig hemsida

När Pandema kom till oss var det med en önskan om att få en hemsida som på ett lättförståeligt vis berättade om de tjänster som företaget erbjuder. 

Eftersom företaget befinner sig i en expansiv fas och vill rektytera nya medarbetare skulle hemsidan också vara smidig att använda för arbetssökande. Det skulle vara enkelt att göra en ansökan direkt via webbsidan.

Kommunikationsidé, UX-design, texter och teknik

Till den nya hemsidan började vi med att ta fram en kommunikationsidé utifrån Pandemas målsättningar. Vi byggde sedan upp tekniken, skapade UX-designen och skrev samtliga texter utifrån den övergripande kommunikationsidén. Dessförinnan tog vi även fram en helt ny logotyp som syns på sidan.

Resultatet blev en webbsida av det mindre slaget som är informationsrik och har en design som gör det enkelt att söka jobb hos Pandema. Med bara några klick kommer den som vill till undersidan Jobba hos oss där CV kan skickas in.

Kontakta oss för affärsutveckling och hemsida

Pandema har nu fått en hemsida som är smidig att använda både för sidans besökare och för dem själva i rekryteringsprocessen. 

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med inom affärsutveckling och digitala lösningar? Kontakta oss gärna för ett första kostnadsfritt möte.

Se även gärna Pandemas nya hemsida här

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer