…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Modern hemsida till historiskt boende

Modern hemsida till historiskt boende

Våra bästa vänner 7 Mars 2019

I förra veckan levererade vi en hemsida åt ett företag som är en av våra nära vänner och som vi arbetar med regelbundet. Fästningens Vandrarhem har nu fått en ny och förbättrad hemsida.

Vandrarhem vid historiska Varbergs fästning

Fästningens Vandrarhem är ett boende som ligger vid ståtliga Varbergs fästning. Här finns rum för övernattning i flera byggnader. Bland annat i det gamla Kronohäktet från 1856.

Till Fästningens Vandrarhem kommer besökare från hela Sverige och från många andra länder för att bo i den historiska miljön.

Ville ha en modernisering av hemsidan

Vi levererade Fästningens Vandrarhems förra hemsida för ett antal år sedan och tiden hade nu kommit för en uppfräschning och modernisering. Boendet ville därför ha en ny design på hemsidan, bildsättning med nya bilder samt en genomgång av textinnehållet så att allt är dagsaktuellt och stämmer.

UX-design, teknik, texter och bildsättning

Till Fästningens Vandrarhems nya hemsida skapade vi först och främst UX-designen samt tekniken. Därefter gick vi igenom texterna tillsammans med boendet och redigerade samt skrev nytt så att informationen blev korrekt. Slutligen bildsatte vi hemsidan med helt nya bilder och la in videoklipp.

Uppfräschning av utseendet och innehållet

Slutresultatet blev en hemsida som har fått ett rejält lyft och som nu har ett modernare utseende än den förra sidan och information som stämmer väl överens med vilka Fästningens Vandrarhem är år 2019.

På den nya hemsidan är det dessutom enkelt för besökarna att läsa viktig information om boendet, bland annat genom Vanliga frågor och svar, samt att boka övernattning vid vandrarhemmet.

Kontakta oss för din nya hemsida

Har du en hemsida som behöver en uppfräschning? Hör gärna av dig. Vi hjälper dig med att förbättra innehållet på din nuvarande sida eller med att skapa en helt ny hemsida. Kontakta oss

Se gärna Fästningens Vandrarhems nya hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stilren design till vackert bröllop

25 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

11 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stitor har nu en effektiv första hemsida

3 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Komplett hemsida till Etik IT & Interiör

1 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer