…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Stitor har nu en effektiv första hemsida

Stitor har nu en effektiv första hemsida

Våra bästa vänner 3 Oktober 2019

I dagarna levererade vi på André med Vänner ännu en hemsida. Vi är glada att meddela att Stitor Fastigheter nu har en praktisk och effektiv hemsida som visar upp företagets industrifastigheter i Varberg.

Ett nytt fastighetsbolag i Varberg

Stitor Fastigheter är ett nystartat fastighetsbolag som förvaltar och hyr ut ett antal industrifastigheter i Varberg. I fastigheterna finns lokaler av flera slag som industrilokaler med högt i tak, lagerutrymmen och kontorslokaler. 

Ville ha en första hemsida till verksamheten

Stitor Fastigheter är alltså ett nytt företag, även om det inom bolaget finns cirka 40 års erfarenhet av att driva affärsverksamhet. Stig och Tord Hansson som driver företaget ägde och drev tidigare varbergsföretaget Västkustfilé och var då under många år kunder hos André med Vänner.

Stitor var nu i behov av en hemsida till sin verksamhet. De vände sig till oss med ett önskemål om en enklare sida där tänkbara och nuvarande hyresgäster kunde ta del av information om fastigheterna, om lediga lokaler samt om vilka Stitor Fastigheter är som företag.

Kommunikationsidé, teknik, design, texter och bilder

Till webbsidan tog vi först och främst fram tekniken och designen utifrån vår kommunikationsidé. Därefter skrev vi samtliga texter till sidan samt skötte bildsättningen med bilder från kunden.

Webbsida med rätt typ av information

Resultatet blev en hemsida av det mindre slaget som passar utmärkt till verksamheten. På sidan finns information om de fastigheter som företaget äger, om vad som är ledigt i dagsläget samt om vilka typer av hyresgäster som hyr just nu. Via hemsidan är det också enkelt att ta kontakt för att få mer information.

Stitor Fastigheter har nu en närvaro i den digitala världen med en effektiv hemsida och är tillgängliga för både nuvarande och potentiella hyresgäster. Vi på André med Vänner är glada över att åter ta upp ett bra samarbete Stig och Tord.

Hör av dig för hemsida anpassad efter företaget

Vi gör hemsidor som är anpassade efter kundens behov med allt från den allra minsta hemsidan till större effektiva affärslösningar. Behöver ditt företag en ny hemsida? Kontakta oss gärna för att veta mer.

Se också Stitor Fastigheters hemsida här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Förbättrad SEO åt Karona

20 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital lösning till Tobbes Resor

2 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

En stabil start på Mats K:s digitala resa

29 Februari 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Effektiv hemsida åt Etec i Oskarshamn

18 Februari 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

En smart hemsida till VVS & Hyr

12 December 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer