…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

Våra bästa vänner 13 April 2020

I över 20 år har vi på André med Vänner tagit våra kunders närvaro i den digitala världen till nästa nivå. Vi kan med glädje berätta att vi nu precis har lanserat ännu en ny hemsida. Våra nya vänner på ERA Revisorer har nu fått ett digitalt lyft.

Tjänster inom redovisning, revision och skatter

ERA Revisorer är en revisionsbyrå i Varberg som erbjuder många typer av tjänster inom de tre områdena redovisning, revision och skatter. Kunderna finns framför allt lokalt i Varberg men även i andra delar av Halland.

Behövde en digital modernisering 

När ERA Revisorer vände sig till oss hade de en hemsida som inte hade uppdaterats på ett antal år. De ville ha en ny hemsida som skulle kännas modern och bättre stämma överens med vilka de är som företag idag.

Kommunikationsidé, teknik, design, texter och bilder

I arbetet med den nya hemsidan började vi först och främst med ett startmöte för att lära känna företaget bättre. Utifrån mötet tog vi sedan fram den kommunikationsidé som hemsidan bygger på.

Därefter skapade vi tekniken, designade sidan och bildsatte med bilder tagna av den fotograf som vi samarbetar med. Vi redigerade även i de texter som fanns på den nuvarande hemsidan för att förbättra läsbarheten och se till att de stämmer bättre överens med kraven på texter i dagens digitala värld. 

Vi får fart på den digitala businessen

ERA Revisorer har nu fått ett rejält lyft i den digitala världen. De har nu en hemsida som gör det enkelt för kunderna att se vad som erbjuds och få en bild av företaget. Se mer på erarevisorer.se

Har ditt företag en hemsida som inte stämmer med era målsättningar och vilka ni är idag? Kontakta oss för ett första möte.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Framgångsrikt uppdrag i de sociala medierna

30 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Förbättrad SEO åt Karona

20 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer