…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Effektiv hemsida åt Etec i Oskarshamn

Effektiv hemsida åt Etec i Oskarshamn

Våra bästa vänner 18 Februari 2020

Under den senaste tiden har vi på André med Vänner arbetat med ett roligt projekt i Oskarshamn, tillsammans med vår partnerbyrå KrePart. Vi är glada att berätta att skolan Etec Teknikutbildning nu sedan förra veckan har en ny hemsida som passar både skolans verksamhet och de studerandes behov.

Utbildningar inom el- och automationsteknik

Etec Teknikutbildning i Oskarshamn är en skola som erbjuder utbildningar inom el- och automationsteknik. Skolan står på de tre benen gymnasiet, yrkeshögskolan och företagsutbildningar och samtliga utbildningar hålls i ett nära samarbete med det lokala näringslivet.

Behövde en modern och användarvänlig hemsida

När Etec kom till oss hade de en hemsida som inte hade uppdaterats på länge. De ville nu ha en modern hemsida som skulle stämma överens med vilka de är idag. De ville även att det skulle vara enkelt för besökarna att hitta det som de behöver veta om utbildningarna, att boka en utbildning samt att snabbt kunna ta kontakt.

Kommunikationsidé, teknik, design, bilder och texter

Till den nya hemsidan levererade vi först och främst kommunikationsidén som sidan bygger på. Vi byggde sedan tekniken, designade sidan samt skrev SEO-texter och bildsatte. Vi både redigerade Etecs nuvarande texter och skrev nya texter så att innehållet stämmer med skolans identitet och är anpassat efter hemsidans användare samt även passar sökmotorernas riktlinjer.

Kontakten med Etec förmedlades av våra partners på kommunikationsbyrån KrePart som arbetar löpande med skolans marknadsföring. Under projektets gång fanns de närvarande med sina kunskaper.

En lättanvänd hemsida anpassad för målgruppen

Arbetet skedde även i ett nära samarbete med Etec som hade värdefulla insikter under arbetets gång. Slutresultatet blev en hemsida som är enkel att använda där besökarna snabbt hittar allt de behöver veta om skolan och utbildningarna. På sidan är det också enkelt att boka utbildning i det smidiga bokningssystemet.

Vi tar dig till nästa digitala nivå

Genom den nya användarvänliga hemsidan kan nu Etec Teknikutbildning spara både tid och resurser i sin verksamhet. Se mer på Etecs nya hemsida.

Vill du veta mer om hur vi kan få fart på dina digitala affärer med en hemsida som passar företaget och målgruppen? Kontakta oss för ett första möte. 

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Framgångsrikt uppdrag i de sociala medierna

30 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Förbättrad SEO åt Karona

20 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer