…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

Våra bästa vänner 8 Juni 2020

I ett av våra senaste projekt har vi på André med Vänner arbetat med en hemsida till byggbranschen, nämligen åt Neimark Bygg & Plattsättning från Varberg. Vi är glada över att nu i veckan ha lanserat företagets nya hem i den digitala världen.

Unika byggprojekt i Varberg

Neimark Bygg & Plattsättning är ett byggföretag som drivs av Dan Neimark. Företaget gör om- och tillbyggnationer samt nybyggen på totalentreprenad med särskilt fokus på småvillor som är unika i sitt slag. De är framför allt verksamma lokalt i Varberg med omnejd.

Ville ha en lättnavigerad hemsida med rätt information

Neimark Bygg hade en hemsida som var ett antal år gammal och tiden hade kommit för en uppdatering. De ville ha en hemsida som på ett överskådligt sätt skulle visa upp de tjänster som erbjuds och de viktigaste delarna av verksamheten. De ville också att det skulle vara enkelt att se tidigare projekt samt att ta kontakt för att veta mer.

Kommunikationsidé, teknik, design, text och bildsättning

För att möta önskemålen tog vi först fram en kommunikationsidé för hemsidan som stämmer med företagets identitet och målsättningar. Därefter designade vi sidan, producerade tekniken samt skrev alla texter och bildsatte. 

Resultatet blev en hemsida som direkt på startsidan visar upp de viktigaste tjänsterna samt länkar till kontaktsidan. Det går på det viset snabbt för kunden att hitta precis det som han eller hon söker. På hemsidan finns också en lättöverskådlig referenssida med tidigare utförda projekt.

Vi får fart på den digitala businessen

Neimark Bygg & Plattsättning har nu en hemsida där kunderna enkelt kan hitta rätt information och de tjänster som efterfrågas.  Se mer på neimark.nu

Behöver även ditt företag en hemsida anpassad efter kundernas behov och företagets målsättningar? Kontakta oss för ett möte.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Kräftbilen rullar ut

11 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Halmstads Konståkningsklubb

7 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer