…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
FFF-Bollen Revansch avgjordes i  solskenet

FFF-Bollen Revansch avgjordes i solskenet

Händer hos oss 3 Juni 2020

Under 2000-talets första årtionde var vår VD, Håkan, med och drev ett roligt koncept med golf för chefer och företagsledarare, tillsammans med fackförbundet Ledarna, kallat FFF-Bollen. Nu sju år sedan sist var det återigen dags att samlas på Sjögärde GK med både gamla och nya vänner.

Comeback för ett uppskattat golfkoncept

FFF-Bollen var ett uppskattat koncept där chefer från hela Sverige möttes för att spela golf och nätverka. Dagarna hölls i Stockholm, Skåne och Göteborg med final kring Jönköping.

Efter att ha sett ett stort intresse från de som var med för sju år sedan för att något liknande skulle arrangeras igen började planerna på ett nytt koncept för företagsgolf efter nyår. Igår var det alltså äntligen dags att samlas igen då totalt arton spelare möttes på Sjögärde GK.

En dag med stämningen på topp

Det blev en dag i strålande solsken med bra golf, god mat och framför allt riktigt bra umgänge med många skratt och nätverkande mellan både nya företagare och flera av de som var med på FFF-Bollens tid.

Och vi säger grattis till Kristian R, Johan L och Mats K som tog hand om de 3 första platserna i det individulle spelet. Lagtävligngen vanns av Lag Bosse W.

Hör av dig för att veta mer

Vi är glada över att se en efterfrågan på detta nya, roliga golfkoncept och flera dagar med företagsgolf är nu på gång framöver.

Vill du som är golfare bli en del av vårt nätverk? Mejla till Håkan, på hakan@andremedvanner.se, eller ring 0708-180 105 för att veta mer.

Senaste inläggen från Händer hos oss

Vi tar några veckors semester

29 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Tack Thimmy för den här tiden

26 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

FFF-Bollen Revansch avgjordes i solskenet

3 Juni 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Vi önskar Lynn C lycka till i framtiden

30 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

En redan bra hemsida kan få fart på affärerna

20 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer

Bra erbjudanden som stärker ditt företag under krisen

15 Maj 2020 / Händer hos oss
Läs mer