…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Förbättrad SEO åt Karona

Förbättrad SEO åt Karona

Våra bästa vänner 20 Mars 2020

Den senaste tiden har vi på André med Vänner arbetat med ett projekt där vi gjort en uppdatering av hemsidan åt en av våra äldre vänner. Karona Butiksinredningar har nu en hemsida som är bättre SEO-anpassad efter sökmotorernas krav.

Inredning åt butiker i Norden

Företaget Karona Butiksinredningar är vår kund sedan många år tillbaka. De monterar butiksinredning åt allt från klädbutiker till apotek och caféer. Företaget har sin bas i Horred i Västergötland men kunderna finns i hela Norden.

Ville synas högt hos sökmotorerna

Karona vände sig till oss med tankar kring vad som kunde göras för att deras hemsida skulle synas högre upp i söklistan på Google. Det hade gått ett antal år sedan hemsidan lanserades och det var nu dags för en uppdatering för att ge bättre föutsättningar att nå fram till eventuella kunder.

Sökmotoroptimering av hemsidans innehåll

Vi började med en analys av hur innehållet, med texter, bilder och länkstruktur, såg ut på hemsidan i dagsläget. Därefter gjorde vi ett antal åtgärder som stämmer överens med de krav och riktlinjer som sökmotorer som Google har.

Bland annat förlängde vi hemsidans texter med fokus på relevanta sökord, bildsatte med nya bilder och förbättrade metabeskrivningarna.

Vi får fart på dina digitala affärer

Förutsättningarna har nu ökat för Karona Butiksinredningar att komma högre i söklistan och bli hittade på de tjänster som de erbjuder. Se hemsidan på www.karona.se

Har du en hemsida som behöver SEO-anpassas? Hör gärna av dig till oss för ett första möte och en analys av din hemsida. Kontakta oss

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny digital närvaro åt ERA Revisorer

13 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Tre Händer till nästa digitala nivå

1 April 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Framgångsrikt uppdrag i de sociala medierna

30 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Förbättrad SEO åt Karona

20 Mars 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer