…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Flera kompetenser i en

Flera kompetenser i en

Våra bästa vänner 5 Oktober 2020

I några år har vi haft marknadskommunikatören Johanna Nolsa som vår fotograf. Hon har även gjort egna hemsidesprojekt med vår programmering. Nu välkomnar vi henne även som vår nya copwriter.

Ett utökat samarbete
Vi på André med vänner ser fram emot att ha Johanna som vår nya medarbetare. Hon har stor kompetens med flera års erfarenhet av att hjälpa företag med bild och det skrivna ordet både digitalt och analogt.

Målinriktad och full av idéer
Johanna är en entreprenör i fingerspetsarna. Tillsammans med sin man Roger driver hon varumärket Nolsa creo, en marknadsbyrå som de har hemma på hästgården utanför Varberg. Dessutom är hon delägare och en av grundarna till Wellify, en app som ger utrymme för rörelse under dagen. 

Kort om Johanna
”Kommunikation på olika plan har alltid intresserat mig, både när det gäller människor och hästar. För hur ska du kunna få en häst på 600 kg att göra det du ber om?  Hur ska ett företag lyckas med att nå sin målgrupp? Egentligen är det samma sak, bara olika redskap, till hästen använder jag min kropp och till företaget använder jag ord och bild. Men i båda fallen är det att hitta och skapa känslan som avgör om budskapet når fram."

"Det känns spännande att vara ny medarbetare hos André med vänner och att få hjälpa dig som är nuvarande kund och dig som är ny med att förtydliga er kommunikation. Välkommen!"

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Ny hemsida till Johanna Karolina

6 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Flera kompetenser i en

5 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Kräftbilen rullar ut

11 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Halmstads Konståkningsklubb

7 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer