…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+

Webbhotell för din hemsida

När du har din hemsida hos oss ska du kunna känna dig trygg. Vi tar hand om driften så kan du fokusera på att jobba med företaget.

Vi tar hand om driften

Vi är måna om våra kunder även efter att ditt webbprojekt är klart och lanserat. För att du ska kunna släppa ansvaret och oron för den dagliga driften av din hemsida tar vi hand om det jobbet. Vi har förmånliga avtal för drift och support och ser till att allt flyter på som det ska.

En trygg plats för din hemsida

På vår molnserver kan du känna dig säker. Vi har inbyggt antivirusskydd och daglig backup för att garantera dig en stabil och säker drift. Dessutom är hemsidan byggd med modern webbteknik för att fungera optimalt på vårt webbhotell.

SSL-certifikat för ökad säkerhet

I takt med att utvecklingen går framåt ställer de stora IT-jättarna högre och högre krav. För att garantera en säker koppling mellan dina besökare och din hemsida erbjuder vi SSL-certifikat. Med ett säkerhertscertifikat krypteras trafiken och du får det gröna hänglåset i adressraden på webbläsaren. Dessutom kommer din hemsida rankas bättre på Google och det är något alla vill såklart. Läs mer om SSL-Certifikat

Support när du undrar över något

Även om vi alltid utbildar dig i hur du ska sköta din hemsida kan det vara lätt att glömma. Lyft bara luren så ger vi dig hjälp direkt när du behöver det. Support på hemsidans funktioner ingår alltid när man väljer att ha sin hemsida hos oss.

Frågor eller funderingar?

Fyll i och skicka en förfrågan via formuläret eller hör av dig till oss på 0340-801 05.

Något gick fel.

Ett fel har inträffat och meddelandet kunde inte skickas.

Återkommer detta felmeddelande får du gärna skicka ett mail till info@andremedvanner.se och kort förklara var, hur och när felet uppstår.

Något gick fel.

Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält. Kontrollera de uppgifter du fyllt i.

Ditt meddelande har skickats!

Ditt meddelande har nu skickats! Vi kommer att höra av mig till dig så fort vi kan.