…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Socialdemokraterna i Varberg får ny hemsida

Socialdemokraterna i Varberg får ny hemsida

Jesper Våra bästa vänner 13 Juni 2017

För politiska partier handlar det om att nå ut med sina budskap för att kunna påverka och övertyga väljarna. Socialdemokraterna i Varberg har tidigare levt en undanskymd tillvaro i Socialdemokraternas landsomfattande plattform. Och nu ville man stå på egna ben och prata direkt till väljarna.

Med sikte på vinst 2018

Efter en första workshop var det tydligt vilket syfte och mål den nya hemsidan skulle ha; Att nå ut med sina budskap till befintliga och presumtiva väljare för att vinna valet 2018. För att uppnå detta behövs en trovärdig plattform för kommunikationen på lokal nivå. 

Lokal dialog avgörande för framgång

För att få nya väljare och medlemmar behöver kommunikationen handla om Varberg för att kännas relevant. Med bakgrund i detta vill Socialdemokraterna i Varberg nå ut med en trovärdig och rättvis politik genom debattinlägg, bloggar och information på sina träffar. Nya hemsidan blir också deras naturliga plattform för att föra en dialog med varbergarna på ett enkelt sätt.

André med Vänner levererar

Med workshopen som grund blev det en spännande utmaning att lösa alla de kommunikationsbehov som fanns på önskelistan. Resultatet blev en responsiv hemsida med tydliga avdelningar för dialog och kopplingar till sociala medier samt information om politiken och deras politiker.

Nyfiken på Socialdemokraterna i Varberg? Kika in på deras nya hemsida

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Ny hemsida som stämmer med ambitionerna

14 Juni 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Det började med en ny logotyp...

11 Juni 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny effektiv webbutik åt IP Sweden

9 Maj 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Hemsida i linje med en hög ambitionsnivå

4 Maj 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

En golfsida åt en nära vän

12 Mars 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig tryckt meny åt Dörrfisk

9 Mars 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer