…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Tack pappersjulkortet för de här 174 åren!

Tack pappersjulkortet för de här 174 åren!

Håkan André Händer hos oss 21 November 2017

Redan 1843 skapade britten John Callcott Horsley det första julkortet. Hälsningen löd ”A Merry Christmas and a Happy New Year to You”. Det kärnfulla budskapet står sig bra. Men på Horsleys tid var internetuppkopplingen så långsam att det gick fortare att sända julkortet via postdiligens med hästdragen vagn än att skicka det i digital form.

Klipp till 2017 och låt oss föreslå en smärre uppdatering! 

När du vill tacka dina kunder och leverantörer för ett gott år i form av en julhälsning finns det mycket att vinna på att låta oss hjälpa dig. Med ett snyggt digitalt julkort blir mottagaren både tacksam för omtanken, kanske upplyst om ditt företags planer för nästa år och tacksam över ditt goda omdöme att bespara vederbörande omaket att åka till pappersåtervinningen i snöyran.

Kort sagt: skicka en modern julhälsning med en personlig touch. Vi på André med Vänner hjälper dig med både innehåll, utformning och distribution. Se oss gärna som en nutida postdiligens med extra allt.

Vill du tacka dina kunder med en modern julhälsning, kontakta Håkan på e-post hakan@andremedvanner.se eller telefon 0708-18 01 05.

Senaste inläggen från Händer hos oss

Svar på dina frågor kring hemsida, marknadsföring och teknik

23 Januari 2019 / Händer hos oss
Läs mer

Med blicken inställd på 2019

21 December 2018 / Händer hos oss
Läs mer

Vi önskar er God Jul och Gott nytt år!

19 December 2018 / Händer hos oss
Läs mer

Tack Lynn för en rolig säsong

14 December 2018 / Händer hos oss
Läs mer

Tack Louise och välkommen Pontus

9 November 2018 / Händer hos oss
Läs mer

Ett stort tack för en bra golfdag

17 Augusti 2018 / Händer hos oss
Läs mer