…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Ny responsiv hemsida åt däckgigant

Ny responsiv hemsida åt däckgigant

Sofie Våra bästa vänner 13 September 2017

Däck 365 har varit en trogen kund sedan år 2012. Sedan dess har deras verksamhet expanderat i rekordfart. Senaste året har vi, tillsammans med deras egna teknikavdelning, arbetat fram den nya responsiva hemsidan som lanserades nu i början på september.

Kräv inget kundengagemang

Hur får man folk att engagera sig i något så tråkigt som däck och fälg? För de allra flesta av oss är det bara ett nödvändigt ont och framförallt en tråkig utgift. Kunden SKA inte behöva engagera sig alls, det är det som är framgångskonceptet när det gäller sådana här produkter.

När det gäller sådana inköp vill man att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta rätt, beställa rätt och gärna att de nya hjulen mirakulöst sitter på bilen med en knapptryckning. Det sista steget har vi ännu inte tekniken för att lösa men att hitta och beställa, snabbt och enkelt, har vi lyckats riktigt bra med. 

Enkelhet framför allt

När vi var med och byggde den nya hemsidan för Däck 365 var det enkelhet för kunden som var främsta fokus. Det må låta simpelt men det är nog den största utmaningen av alltihop.  Det krävs många vändor med  korrigeringar och många personer inblandade för att få det så optimalt som möjligt, ur kundperspektiv.

Utöver teknisk produktion fick vi även i uppdrag att ta fram text- och bildmaterial som Däck 365 använde i sin marknadsföring i samband med lanseringen av nya hemsidan. 

Nyfiken på Däck 365's nya hemsidan? Kolla in den här.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Grattis till våra vänner Sällstorps Plåt & Lack

19 Februari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny logotyp och marknadsföring åt Lynn C

12 Februari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Målgruppsanpassad hemsida åt AM-Kliniken

5 Februari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Karlbergs Mur & Puts med stabil digital start

29 Januari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Lyckad start på nytt roligt projekt

17 December 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Lättanvänd resesida åt Tobbes Resor

29 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer