…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Följ med i Googles utveckling

Följ med i Googles utveckling

Vår digitala värld 20 Augusti 2018

Googles verksamhet styr stora delar av internet och vad som händer hos Google har stor betydelse för hur väl din hemsida och marknadsföring lyckas på webben.

Just nu är det flera saker på gång hos Google som kan påverka din webbsidas framgång och därför även dina affärers framgång. Vi hos André med Vänner hjälper dig med att anpassa din hemsida efter de nya kraven.

Mobila webbsidor indexeras nu först

När Google rankar en hemsida i söklistan sker det efter sådant som hur relevant innehållet är och hur användarvänlig sidan är. För att avgöra hur högt en viss hemsida ska placeras söks innehållet på webbsidor igenom, eller indexeras.

Mobilen i första rummet

Det har sedan länge varit en trend att allt fler besök på webben görs via mobilen. Google har därför nu börjat indexera den mobila versionen av en hemsida i första hand innan den version som visas i en dator.

För att en webbsida ska hamna högt på listan krävs att innehållet även är anpassat efter att läsas i mobilen. Att ha ett användarvänligt och mobilanpassat innehåll är därför nu viktigare än någonsin.

Avgörande med ett SEO-anpassat innehåll

Något som alltså har en stor betydelse för en webbsidas framgång i söklistan är dess innehåll, men hur får man då ett innehåll som är anpassat efter Google?

Det handlar om att ha ett sökmotoroptimerat innehåll, ett så kallat SEO-anpassat innehåll, med texter som är skrivna på ett särskilt sätt med användaren i fokus och relevanta sökord placerade på rätt platser på hemsidan. 

Säker webbsida med SSL-certifikat

En annan viktig del av att hamna högt upp i listan på Google är att en hemsida ses som säker att surfa på. Ett sätt att säkerställa att ens webbsida är trovärdig och säker är att ha ett SSL-certifikat kopplat till den.

Numera anses även alla webbsidor utan SSL-certifikat vara osäkra vid surfning i webbläsaren Google Chrome.

Vi anpassar din webbsida efter Google

Att hänga med i svängarna och hålla koll på vad som gäller hos Google kan vara svårt och även likaså att anpassa sin webbsidas innehåll efter kraven. 

Vi hos André med Vänner kan hjälpa dig med din webbsidas innehåll, fixa till texterna och se till att hemsidan stämmer överens med Googles krav.

Hör gärna av dig så börjar vi med ett första möte.

Kontakta oss

Senaste inläggen från Vår digitala värld

Din guide till de sociala medierna

10 September 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Vi avlastar och utvecklar din digitala närvaro

21 Augusti 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Följ med i Googles utveckling

20 Augusti 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Låt hemsidan leva

17 Augusti 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Finns ditt företag överallt på internet utan resultat?

15 Juni 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Vi har koll på SEO

13 Juni 2018 / Vår digitala värld
Läs mer