…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Helt ny och modern webbmiljö

Helt ny och modern webbmiljö

Våra bästa vänner 29 Augusti 2018

Vi är glada att berätta att vi precis har lanserat en ny hemsida åt våra vänner Landskap & Management. Det är en hemsida som på ett smidigt och användarvänligt vis lyfter fram alla deras tjänster inom utelandskap.

Design och skötsel av utemiljöer

Landskap & Management är ett företag som erbjuder en rad tjänster inom utemiljöer med bland annat allt från design till att ta fram skötselplaner och se till att säkerheten är som den ska vid lekplatser.

Företaget drivs av Jan-Olof och Annika Gullberg i Fogdarp vid Hallandsåsen. De båda är landskapsingenjörer och ser till att skapa bra miljöer till större parker, i bostadsområden och i privata trädgårdar.

Dags för en rejäl modernisering av webbsidan

Landskap & Managements gamla webbsida hade varit med under flera år och tiden hade därför kommit att skapa en helt ny hemsida. Till den nya webbsidan levererade vi både tekniken, den grafiska designen samt såg över textinnehållet. 

Webbsida med fördelar för kunderna och företaget 

Slutresultatet blev en modern och responsiv hemsida där företagets tidigare utförda jobb har blivit mer framträdande och fått ta mer plats än förut.

Både nuvarande och framtida kunder kan nu enkelt ta del av information om företaget samt även se de tidigare jobben inom utemiljöer under fliken referensobjekt, dessutom lika smidigt i både dator, mobil och läsplatta. 

Att den nya webbsidan är responsiv gör även att den är bra ur ett SEO-perspektiv. Med en responsiv webbsida ökar chanserna att hamna högt i söklistan hos exempelvis Google. Landskap & Management har också nu fått tillgång till vårt smidiga CMS så att de enkelt själva kan uppdatera innehållet på webbsidan.

Hör av dig för din moderna hemsida

Är du intresserad av en ny responsiv webbsida? Hör gärna av dig så tar vi ett samtal om ditt företags behov och hittar rätt lösning för dig. Kontakta oss

Ta också en titt på Landskap & Managements nya webbsida

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

BrainQ når nu de digitala målen

5 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Grattis till superföretaget Däck 365

23 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nu på lyckad resa i den digitala världen

19 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Åter på rätt digitala körbana

11 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

En webbsida tillägnad gallerdurken

1 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

En sillsajt åt Fiskexporten

12 September 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer