…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
AC Golf tillbaka på den digitala banan

AC Golf tillbaka på den digitala banan

Våra bästa vänner 13 Februari 2018

Vi är både glada och stolta att nu kunna lansera en ny och funktionell hemsida till Kungsbackas alla golfare. AC Golfs nya responsiva hemsida är nu lanserad.

Ett projekt utöver det vanliga

AC Golfs nya hemsida har vi skapat kommunikationsidé, grafisk form och levererat tekniken till, samt bildsatt med översända bilder. Vi har även väglett och gett råd när AC Golf arbetat med innehållet på sidan.

Vi ser det som en kul upplevelse att ha fått arbeta med kvalitativa bilder tagna av en duktig fotograf. Slutprodukten blev tillslut en bra hemsida som stämmer väl överrens med hur vi hos André med Vänner ser på en webbsida med rätt förutsättningar för att nå ut med sin digitala kommunikation.

-Den nya sidan känns fräsch, modern och lättskött. Den har många bra verktyg för att guida våra kunder till rätt ställen, förklarar Anders Claesson från AC Golf.

Gräppås - en av Håkans favoritbanor

Genom åren har mötet med människorna och spelet på banan vid Gräppås betytt mycket och bjudit Håkan på många trevliga stunder. Att få göra en ny hemsida åt just Golftränare Anders Claesson och AC Golf, som har sin verksamhet vid banan, har därför varit ett projekt utöver det vanliga.

Vi hjälper dig med rätt digitala lösning

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig och berättar om dina val när det kommer till en funktionell hemsida och digital kommunikation. Ta er gärna en titt på AC Golfs nya hemsida - www.acgolf.se.

Vi ses på Gräppås GK när värmen kommer! 

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Lyckad start på nytt roligt projekt

17 December 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Lättanvänd resesida åt Tobbes Resor

29 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

KrePart - Nu med hemsida som når fram

26 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

BrainQ når nu de digitala målen

5 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Grattis till superföretaget Däck 365

23 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nu på lyckad resa i den digitala världen

19 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer