…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
AC Golf tillbaka på den digitala banan

AC Golf tillbaka på den digitala banan

Våra bästa vänner 13 Februari 2018

Vi är både glada och stolta att nu kunna lansera en ny och funktionell hemsida till Kungsbackas alla golfare. AC Golfs nya responsiva hemsida är nu lanserad.

Ett projekt utöver det vanliga

AC Golfs nya hemsida har vi skapat kommunikationsidé, grafisk form och levererat tekniken till, samt bildsatt med översända bilder. Vi har även väglett och gett råd när AC Golf arbetat med innehållet på sidan.

Vi ser det som en kul upplevelse att ha fått arbeta med kvalitativa bilder tagna av en duktig fotograf. Slutprodukten blev tillslut en bra hemsida som stämmer väl överrens med hur vi hos André med Vänner ser på en webbsida med rätt förutsättningar för att nå ut med sin digitala kommunikation.

-Den nya sidan känns fräsch, modern och lättskött. Den har många bra verktyg för att guida våra kunder till rätt ställen, förklarar Anders Claesson från AC Golf.

Gräppås - en av Håkans favoritbanor

Genom åren har mötet med människorna och spelet på banan vid Gräppås betytt mycket och bjudit Håkan på många trevliga stunder. Att få göra en ny hemsida åt just Golftränare Anders Claesson och AC Golf, som har sin verksamhet vid banan, har därför varit ett projekt utöver det vanliga.

Vi hjälper dig med rätt digitala lösning

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig och berättar om dina val när det kommer till en funktionell hemsida och digital kommunikation. Ta er gärna en titt på AC Golfs nya hemsida - www.acgolf.se.

Vi ses på Gräppås GK när värmen kommer! 

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Åter på rätt digitala körbana

11 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

En webbsida tillägnad gallerdurken

1 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

En sillsajt åt Fiskexporten

12 September 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Hemsida av hög valör till finansbranschen

7 September 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Helt ny och modern webbmiljö

29 Augusti 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny logotyp och hemsida - den digitala resan fortsätter

27 Juni 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer