…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Thimmy är vår nya kommunikatör

Thimmy är vår nya kommunikatör

Händer hos oss 15 Januari 2018

Vi hos André med Vänner har med glädje tagit in en ny kompetent medarbetare till gänget. Thimmy kommer under det närmaste halvåret att vara vikarie för Sofie som har gått på föräldraledighet. Han kommer i hennes ställe vara vår digitala kommunikatör.

En nyutbildad skribent med journalistbakgrund

Thimmy har rötterna i södra Dalarna men insåg för några år sedan att västkusten ju faktiskt ändå är bästkusten och är numera en halländsk dalmas. Han tog sitt pick och pack och flyttade för att utbilda sig och är nu nyutexaminerad från Språkvetarprogrammet vid Högskolan i Halmstad. Med sig i bagaget har han också tidigare arbete som lokaljournalist. 

Thimmy är en van skribent som är nyfiken till sin natur och vi ser med glädje fram emot att arbeta med honom. "Vi är övertygade om att han på bästa sätt ska ta vid där Sofie slutade" berättar Jesper och Håkan.

Vi hos André med Vänner säger ett varmt välkommen till Thimmy.

Kort om Thimmy

"Jag brinner för kommunikation och det skrivna ordet och ser med stor entusiasm fram emot mitt nya arbete som digital kommunikatör. Efter min treåriga utbildning känns det roligt att komma ut i arbetslivet och få chansen att bli en av vännerna hos André med Vänner. Jag ser fram emot mötet och kontakten med er som är nuvarande kunder, men också mot framtida samarbeten. Vi ses snart!" 

- Thimmy Mård

Senaste inläggen från Händer hos oss

Thimmy är vår nya kommunikatör

15 Januari 2018 / Händer hos oss
Läs mer

En riktigt God Jul

18 December 2017 / Händer hos oss
Läs mer

Tack pappersjulkortet för de här 174 åren!

21 November 2017 / Händer hos oss
Läs mer

Jesper och Håkan välkomnar Joakim

19 September 2017 / Händer hos oss
Läs mer

Och vädret var med oss ...

18 Augusti 2017 / Händer hos oss
Läs mer

Business as usual... igen

16 Augusti 2017 / Händer hos oss
Läs mer