…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Målande hemsida till grannlandet Norge

Målande hemsida till grannlandet Norge

Våra bästa vänner 25 Juni 2018

Vi har under den senaste tiden jobbat med ett roligt projekt där vi återigen arbetat med en kund i vårt grannland Norge. Vi kan med glädje berätta att vi precis har lanserat en ny funktionell hemsida åt Edwins Malerfirma AS.

Måleri och snickeri i huvudstaden Oslo

Edwins Malerfirma är en målerifirma med sin bas i Oslo som sedan cirka 15 år tillbaka målar både invändigt och utvändigt och gör mindre snickeriarbeten vid allt från villor till stora lägenhetshus. 

När Nehat Cimilji från Edwins Malerfirma kom till oss var det med tankar på att flytta tillbaka till hemstaden Varberg och en önskan om en ny hemsida till den halländska marknaden. Planerna ändrades dock och det slutade istället med att vi byggde en hemsida åt hans nuvarande företag i Oslo.

Önskan om en hemsida som speglar verksamheten

Edwins Malerfirma ville ha en hemsida som på ett bra vis, som är enkelt att ta till sig för hemsidans besökare, visade upp deras tjänster med allt från målning av innerväggar till restaurerande av gamla byggnader med en traditonell teknik.

De ville även att det skulle vara tydligt att de har en bredd på sina projekt, med både mindre och större arbeten, samt att deras höga ambitionsnivå och önskan om att alltid göra kunderna nöjda skulle synas väl på hemsidan.

Vi gjorde allt från teknik till text och bild

Vi byggde en hemsida som väl speglar vilka Edwins Malerfirma är och där det är enkelt för besökarna att läsa om företagets alla typer av tjänster. 

Vi levererade både kommunikationsidé, tekniken och texterna, som översattes till norska, samt bildsatte hemsidan. Resultatet blev en modern webbsida som är användarvänlig för både företaget och deras kunder och som stämmer väl överens med företagets identitet.

Kontakta oss för din nya hemsida

Vi är med stor glädje tillbaka på den norska marknaden med Edwins Malerfirmas nya hemsida. Se den nya hemsida här

Vill du ha en ny hemsida som speglar ditt företag och din verksamhet? Hör av dig för ett första möte med oss.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer