…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Ny logotyp och hemsida - den digitala resan fortsätter

Ny logotyp och hemsida - den digitala resan fortsätter

Våra bästa vänner 27 Juni 2018

Ett av våra allra roligaste projekt under våren har varit att arbeta med våra nya vänner hos Frillesås Mur & Puts och vi är glada över att berätta att vi i veckan lanserade deras nya webbsida.

Allt inom mur- och putsarbeten 

Frillesås Mur & Puts är ett företag som sedan tre decennier tillbaka gör allt inom mur- och putsarbeten med både renovering av tegelfasader och putsfasader och mur- och putsarbeten vid nybyggnationer. 

Deras kunder, som är både andra byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, finns framför allt i Halland från Kungsbacka till Halmstad men även i Göteborgsområdet. 

Ville utvecklas i den digitala världen

Frillesås Mur & Puts är i en fas av utveckling och kom till oss med en önskan om att förnya sig både visuellt och i den digitala världen.

De ville ha en ny logotyp och en webbsida som stämmer väl överens med vilka de är i dagsläget och som visar att de är ett företag med tillväxt och framåtanda.

Första steget var en ny logotyp

Efter möten där vi fick en känsla för vilka de är och deras ambitioner satte vi igång arbetet och det första steget blev en ny logotyp som är mer framstående och unik än den förra med en karaktäristisk orange färgton.

Vi påbörjade därefter arbetet med den nya hemsidan som vi levererade både kommunikationsidén, tekniken och texterna till samt bildsatte med professionella bilder. Vi ordnade med en skicklig fotograf som tog nya och fräscha bilder som stämmer med Frillesås Mur & Puts visuella identitet.

En webbsida som stämmer med identiteten

Slutresultatet blev en webbsida som väl speglar hur de är ett företag inom ett traditionellt yrke med mycket historia som samtidigt är under utveckling. Den visar även tydligt hur de själva har en önskan om att fortsätta utvecklas framåt. 

Hemsidan visar också på ett bra vis upp de tjänster som de erbjuder och hur de arbetar för att alltid hålla en hög kvalitet genom certifieringar och bra material. 

Kontakta oss för din nya hemsida

Frillesås Mur & Puts utveckling i den digitala världen har just börjat och vi ser fram emot att arbeta med dem även framöver. Se den nya hemsidan här

Vill du ha utvecklas i den digitala världen med en ny webbsida? Hör gärna av dig för ett första möte med oss. Kontakta oss

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Modern hemsida till historiskt boende

7 Mars 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer