…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Hemsida i linje med en hög ambitionsnivå

Hemsida i linje med en hög ambitionsnivå

Våra bästa vänner 4 Maj 2018

Det är med stor glädje som vi nu har lanserat en ny och modern hemsida åt Veddige mark och anläggning. Fredrik som driver företaget kom till oss med höga ambitioner och även många frågor om sin hemsida och marknadsföring.

Problemlösning inom hemsida och marknadsföring

Veddige mark och anläggning är ett företag som gör helheten inom mark och anläggning. Fredrik med kollegor anlägger hela trädgårdar med allt från dräneringar och byggande av murar till byggande av altandäck och stensättningar av uteplatser och uppfarter.

När Fredrik kom till oss var det med en hemsida som han önskader mer av och med frågor om hur Veddige Mark och Anläggning på bästa sätt kunde använda sig av den digitala världen. Han upplevde att han hade problem med tekniken och att han hade spenderat mycket pengar utan uppnådda resultat.

Det första steget blev en användarvänlig hemsida

Vi tog ett första möte som resulterade i att vi påbörjade arbetet med en helt ny hemsida anpassad efter Fredriks önskemål och målsättningar. 

Slutresultatet blev en modern och responsiv hemsida som, på ett bra sätt, visar upp företagets tjänster och tidigare utförda jobb och som även stämmer överens med deras ambitioner och målsättningar.

En komplett lösning var det självklara valet

Fredrik är drivande och aktiv i sitt företagande och han gjorde det smarta valet att låta oss göra hela produktionen med både design, bildsättning och skrivande av sökmotoroptimerade texter. På det viset kunde han ägna tiden åt företaget.

Nära dialog genom projektet

Arbetet skedde i nära dialog med Fredrik som deltog med ett stort engagemang, vilket underlättade projektet och gjorde det extra roligt. Ett plus till alla bra referensbilder som Fredrik bidragit med.

Startskottet på den digitala resan 

Veddige mark och anläggnings nya hemsida har för oss varit ett roligt projekt och det har varit speciellt kul att lära känna och samarbeta med Fredrik, men det här var bara början på företagets digitala resa. 

Ständig utveckling är nyckeln till framgång

Nu fortsätter arbetet med lösningar och strategier för hur Veddige Mark och Anläggning på bästa sätt kan använda sig av den digitala världen i sin verksamhet, nåt ut till sina kunder och få resultat genom sin hemsida och marknadsföring.

Vi ses på golfbanan Fredrik!

Vi tar ett möte om ditt företag

Ta gärna en titt på Veddige mark och anläggnings nya hemsida. Hör även gärna av dig om du vill ha en ny hemsida eller har frågor om hemsidor och marknadsföring så tar vi ett första möte om just ditt företag. Kontakta oss

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Grattis till våra vänner Sällstorps Plåt & Lack

19 Februari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny logotyp och marknadsföring åt Lynn C

12 Februari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Målgruppsanpassad hemsida åt AM-Kliniken

5 Februari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Karlbergs Mur & Puts med stabil digital start

29 Januari 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Lyckad start på nytt roligt projekt

17 December 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Lättanvänd resesida åt Tobbes Resor

29 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer