…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
En golfsida åt en nära vän

En golfsida åt en nära vän

Våra bästa vänner 12 Mars 2018

Det är med stor glädje som vi kan berätta att Varbergs Golfakademis nya moderna och responsiva hemsida nu är lanserad. Det är en användarvänlig webbsida som ger alla Varbergs golfälskare rätt förutsättningar att kunna utvecklas på golfbanan.

En av våra allra bästa vänner
Vi ser alla våra kunder som våra vänner, men Stefan Åkfors från Varbergs Golfakademi har med tiden blivit mer än så. Han är en av våra allra närmaste vänner.

Tillsammans med Varbergs Golfakademi ordnar vi bland annat varje år golftävlingen Åkfors och André Challenge som har kommit att bli en av våra höjdpunkter på året. Att få skapa en funktionell hemsida åt golfakademin har därför varit både speciellt och roligt.

Teknik, design och innehåll

Till den nya webbsidan har vi gjort både tekniken, designen och bildsättningen. Vi har även skrivit texterna i samarbete med och utifrån önskemål från Stefan.

Den nya webbsidan är enkel att använda, vilket gör det smidigt att boka lektioner och kurser samt följa med i vad som händer och sker hos golfakademin. Stefan värnar om att det ska vara roligt med golf och det är en glädje och mentalitet som även känns igen på den nya webbsidan. Ta gärna en titt på sidan

Vi skapar er funktionella webbsida

Kontakta oss så tar vi ett första möte och pratar om era önskemål. Därefter kan arbetet med er nya moderna och funktionella webbsida börja.

Håll även gärna koll på vad som händer hos oss framöver för mer information om årets Åkfors och André Challenge.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Lyckad start på nytt roligt projekt

17 December 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Lättanvänd resesida åt Tobbes Resor

29 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

KrePart - Nu med hemsida som når fram

26 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

BrainQ når nu de digitala målen

5 November 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Grattis till superföretaget Däck 365

23 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nu på lyckad resa i den digitala världen

19 Oktober 2018 / Våra bästa vänner
Läs mer