…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Lyckad marknadsföring med rätt text och bild

Lyckad marknadsföring med rätt text och bild

Vår digitala värld 26 Mars 2018

Grunden till att nå fram till sina kunder i den digitala världen är att ha rätt typ av marknadsföring. En stor del av marknadsföringen som är helt avgörande för om man lyckas eller inte är de skrivna texterna och bilderna som används.

Bra texter och bilder är avgörande

Oavsett om det gäller på en webbsida, i ett blogginlägg, i en tryckt annons eller i sociala medier är syftet att era kunder på ett enkelt vis ska kunna ta till sig den information som kommuniceras.

Det yttersta målet är även att ni ska få mottagaren att göra det som ni önskar. Det kan vara att besöka er hemsida, läsa ett blogginlägg eller köpa er produkt.

Att ha rätt typ av bilder som ger rätt känsla och text som är skriven på rätt sätt och är lätt att ta till sig är ytterst viktigt för att era mottagare ska nås av er marknadsföring och sedan även välja att agera. 

Texter anpassade för internets sökmotorer

Av de skrivna texterna i dagens digitala värld krävs även att de är anpassade för sökmotorer, så kallad SEO. Med texter som är användarvänliga och anpassade efter sökmotorernas krav är chansen större att en webbsida hamnar högt i listan på exempelvis Google.

Vi gör jobbet åt er eller utbildar er

Vi hos André med Vänner har kunskapen inom både bilder, design och skrivande av texter som är anpassade för sökmotorernas krav och hjälper våra vänner att nå fram med marknadsföringen.

Behöver ni hjälp med bilder och text eller vill ni lära er hur ni ska tänka? 

Hör gärna av er så gör vi antingen jobbet åt er eller ger er utbildning inom bildsättning och skrivande i den digitala världen.

Senaste inläggen från Vår digitala värld

Din guide till de sociala medierna

10 September 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Vi avlastar och utvecklar din digitala närvaro

21 Augusti 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Följ med i Googles utveckling

20 Augusti 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Låt hemsidan leva

17 Augusti 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Finns ditt företag överallt på internet utan resultat?

15 Juni 2018 / Vår digitala värld
Läs mer

Vi har koll på SEO

13 Juni 2018 / Vår digitala värld
Läs mer