…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
En webbsida tillägnad gallerdurken

En webbsida tillägnad gallerdurken

Våra bästa vänner 1 Oktober 2018

Vi har precis levererat ännu en ny hemsida till ett företag som har varit våra vänner sedan många år tillbaka. Med glädje har vi nu lanserat en webbsida åt Stegerud Steel i Varberg som fokuserar på deras produkter inom gallerdurk.

Gallerdurk och andra stålprodukter från Varberg

Stegerud Steel är ett företag från Varberg som drivs av Anders Stegerud sedan över 20 år tillbaka. Stegerud Steel tillverkar stålprodukter som bland annat gallerdurk, pressdurk och ståldurk. Det är produkter som används till allt från entrégaller och plattformar till ramper och bjälklag i många olika branscher.

En webbsida om företagets gallerdurk

Företaget har en särskild expertis inom gallerdurk och sedan länge har de haft en hemsida tillägnad just den produkten. Det var nu dags för en uppfräschning genom en helt ny sökmotoroptimerad webbsida som lyfter fram Stegerud Steels gallerdurk.

Tydlig hemsida som är bra för Googles rankning

Vi levererade en webbsida där vi både skapat tekniken och innehållet med bilder och texter. Det är en hemsida som med tydliga bilder och texter lyfter fram gallerdurken och ger den information som kunderna kan tänkas vilja veta om företagets gallerdurk, plåtdurk, pressdurk och ståltrappor.

Genom den nya webbsidan gallerdurk.se får företaget en hemsida att visa upp som på ett enkelt sätt visar produkterna. Samtidigt är en stödsajt om gallerdurken bra ur ett sökmotorsperspektiv eftersom företagets hemsida och den nya webbsidan kopplas samman med länkar. Länkningen ökar förutsättningarna för företaget att placeras högt i Googles söklista.

Kontakta oss för din nya hemsida

Är du i behov av en ny webbsida till ditt företag eller en hemsida som lyfter fram ditt sortiment inom en viss produkt? Hör av dig till oss så tar vi ett möte där vi berättar om alternativen. Kontakta oss

Se även gärna Stegerud Steels nya webbsida www.gallerdurk.se.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Modern hemsida till historiskt boende

7 Mars 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Pandema nu med ny praktisk IT-sajt

4 Mars 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer