…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Nu på lyckad resa i den digitala världen

Nu på lyckad resa i den digitala världen

Våra bästa vänner 19 Oktober 2018

Ett av de företag som vi arbetar med utanför Halland och som är våra vänner sedan 10 år tillbaka är Charterbuss. Vi är glada över att precis ha lanserat en ny hemsida åt dem.

Det är en webbsida som är framtagen efter vår kommunikationsidé och som har både en smart teknik och ett enkelt upplägg. Detta gör att den är användarvänlig både för företaget och deras kunder.

Arrangör av resor i fem årtionden

Charterbuss är ett reseföretag i Kristinehamn som har arrangerat resor till när och fjärran i mer än 50 år. Bland företagets resmål finns både kortare dagsturer med buss inom Sverige samt lite längre resor. De erbjuder bland annat både shoppingresor, teaterresor och kryssningar.

Dags för en ny och modern hemsida

Vi levererade Charterbuss hemsida för ett antal år sedan och det var nu dags för en uppfräschning och modernisering genom en helt ny hemsida.

Sex år efter att vi senast gjorde uppdateringar på hemsidan var den i behov av flera förbättringar. Bland annat behövdes ny design för förbättrad användarupplevelse och ny teknik för att göra sidan enkel att använda i alla enheter.

Kommunikationsidé, ny design och smidig teknik

Till Charterbuss nya hemsida tog vi först och främst fram en kommunikationsidé för upplägget av sidan som stämmer med företaget och deras affärsmål. Sedan levererade vi en helt ny användarvänlig design samt en ny teknik som gör att hemsidan nu fungerar lika bra i mobil och läsplatta som den gör i datorn.

Vi flyttade även över sådant innehåll som skulle sparas från företagets förra hemsida. Till den nya hemsidan installerade vi också ett SSL-certifikat som gör att sidan är trygg att surfa på och därför markeras som säker hos sökmotorn Google.

Användarvänlig och responsiv hemsida

Slutresultatet blev en enkel och smidig hemsida med fokus på ux-design och bra användarupplevelse. Den nya hemsidan lyfter på ett attraktivare och bättre vis än förut fram företagets utbud av resor. Charterbuss har nu en modern resesajt som är lätt att använda för kunderna.

Hör gärna av dig för ny webbsida

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med inom webb och kommunikation? Hör gärna av dig så tar vi ett första möte. Kontakta oss

Se även Charterbuss nya hemsida på www.charterbuss.se.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer