…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Hemsida av hög valör till finansbranschen

Hemsida av hög valör till finansbranschen

Våra bästa vänner 7 September 2018

Den senaste tiden har vi arbetat med ett roligt projekt åt en av våra allra nyaste vänner, Pierre Holt-Busk från företaget JIF Partner. Vi kan med glädje nu meddela att vi precis har lanserat en ny funktionell hemsida åt dem som på ett bra vis lyfter fram alla företagets tjänster inom ekonomi och finans.

Förmedling och rådgivning inom ekonomi och finans

JIF Partner är ett företag som arbetar i finansbranschen och som hjälper sina kunder att hitta rätt tjänster inom områdena juridik, inkasso och finans. De gör allt från att frigöra kapital för satsningar och se över faktureringen till att förmedla betallösningar, ge rådgivning och förmedla jurister vid sådant som stiftande av avtal och vid företagstvister.

Företaget har sin bas i Varberg men har kunder både i Varberg och landet över samt i Norden och Europa.

Ville ha en webbsida som passade företaget

När Pierre från JIF Partner kom till oss var det med en önskan om en ny hemsida som på ett bättre vis fångade företagets identidet och värderingar samt också lyfte fram de olika tjänsterna på ett tydligare sätt än den tidigare sidan.

Ambitionen var att ha en tydlig och enkel hemsida dit kunderna kan vända sig för att få information om allt de kan få hjälp med inom juridik, inkasso och finans.

En användarvänlig och informativ hemsida

Till den nya webbsidan levererade vi både kommunikationsidé, tekniken och bildsättningen samt skrev texterna. Resultatet blev en hemsida som är informativ och som på ett enkelt sätt visar upp vad företaget erbjuder. På hemsidan lyfts också de mest grundläggande värderingarna fram med ledord som enkelhet, personligt och lösningsorienterat.

Företaget har nu fått en plats på nätet där de kan visa upp sig själva och tjänsterna samtidigt som kunderna på ett smidigt vis kan hitta den hjälp de behöver.
Se JIF Partners nya hemsida här

Vi leverar webbsida anpassad efter ditt företag

Är du i behov av en webbsida som på bästa sätt visar upp ditt företag och era tjänster? Kontakta oss gärna så tar vi ett samtal och hittar rätt alternativ för dig. 

Läs även mer om de webbsidor av olika storlek som vi erbjuder.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer