…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
En sillsajt åt Fiskexporten

En sillsajt åt Fiskexporten

Våra bästa vänner 12 September 2018

En av våra allra bästa vänner, Fiskexporten i Varberg, är ett företag som går framåt i sin bransch och deras sillar har blivit ett signum för företaget landet över.

Vi kan med glädje berätta att vi precis har lanserat en ny hemsida med fokus på just sillsortimentet. Det är en webbsida som visar upp, informerar om och marknadsför alla de goda sillinläggningarna.

Brett sortiment inom fisk och skaldjur

Fiskexporten är ett varbergsföretag som levererar fisk och skaldjur till butiker över hela Sverige med bland annat färsk fisk, pannfärdiga rätter och soppor.

I sortimentet finns också de många sillinläggningarna med allt från senapssillar, matjessillar och löksillar till det veganska alternativet senapsgravad tofu.

En webbsida med sillinläggningarna i fokus

I vårt samarbete med Fiskexporten växte tankarna fram om att ge sillsortimentet extra utrymme genom att skapa en webbsida med fokus på endast sillarna.

Det skulle vara en webbsida där företagets kunder får ett mervärde genom att bland annat läsa mer ingående om varje sillsort, läsa om var sillen är fiskad och var den går att köpa samt få nyttiga tips kring i vilka variationer sillarna kan ätas. 

En användarvänlig hemsida med relevant information

Till den nya sill-webbsidan levererade vi tekniken, skötte bildsättningen samt skrev texterna. Resultatet blev en hemsida som på ett smidigt vis lyfter fram sillsortimentet och allt som man kan tänkas vilja veta om Fiskexportens sill. Webbsidan fungerar även lika bra i både dator, mobil och läsplatta.

På premiumsill.se kan företagets kunder läsa om sådant som vad som kännetecknar sillsorterna och om utmärkelser som sillarna fått men även om den intressanta historien bakom gubbarna på sillburkarna.

Kontakta oss för webbsidor och marknadsföring

Ta gärna en titt på Fiskexportens nya sillsajt www.premiumsill.se. Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med inom hemsidor och marknadsföring? Hör av dig så tar vi ett möte och startar din digitala resa. Kontakta oss

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Optimized Padel Center

25 Juni 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Nytt designprojekt till resebranschen

16 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny smidig produktlansering åt IP Sweden

7 Maj 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

18 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Aktea nu med modernare hemsida

4 April 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer