…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

Smidig hemsida åt vägkrogens kunder

Våra bästa vänner 18 April 2019

Sedan en tid tillbaka har vi arbetat med ett roligt projekt åt ett välkänt varbergsföretag i restaurang- och servicebranschen. Vi är glada att meddela att Björkäng Vägkrog nu har fått en ny hemsida.

Vägkrog med restaurang, bensinstation och hembageri

Björkäng Vägkrog i Varberg har funnits i över 30 år och många är de som under åren har ätit sig mätta i lokalerna. Idag drivs här både restaurang, bensinstation med butik och ett bageri. På vägkrogen lagas hemlagad husmanskost med ett fokus på lokala råvaror. 

Ville ha en enkel och smidig hemsida

När Björkäng Vägkrog kom till oss var det med en önskan om en ny och funktionell hemsida där det skulle vara enkelt att se viktig information. De ville att öppettider, meny för dagens rätt, hur man hittar till vägkrogen, vad som erbjuds i restaurangen och annat viktigt som kunderna frågar efter skulle vara lättåtkomligt.

De ville även att hemsidan skulle vara enkel att använda för dem själva för att underlätta och spara tid i verksamheten.

Kommunikationsidé, UX-design, texter och bilder

Till den nya hemsidan började vi med att ta fram en strategi och en kommunikationsidé efter företagets behov. Sedan skapade vi UX-design och teknik utifrån kommunikationsidén. Vi skrev även samtliga texter i ett samarbete med Björkäng Vägkrog och bildsatte sidan med nya proffsiga bilder som togs av fotografen Johanna Nolsa.

Funktionell hemsida med kunden i fokus

Slutresultatet blev en hemsida som är överskådlig och anpassad efter målgruppen genom att den viktigaste informationen står i fokus. Direkt på startsidan hittar man vad som erbjuds vid dagens rätt just idag samt länkar till viktiga undersidor som öppettider, boka och hitta hit.

På hemsidan är det även enkelt att med bara några klick hitta den information som man vill veta om vad som erbjuds i restaurangen, butiken och hembageriet samt om Björkäng Vägkrog som företag. Samtidigt gör den enkla tekniken att det även är lätt för Björkäng Vägkrog att uppdatera hemsidan och lägga in information som ofta behöver uppdateras.

Kontakta oss för din hemsida

Vill du ha en hemsida till ditt företag som är anpassad efter både er verksamhet och er målgrupp? Kontakta oss så tar vi ett första kostnadsfritt möte.

Se även Björkängs Vägkrogs nya hemsida här

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stilren design till vackert bröllop

25 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

11 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stitor har nu en effektiv första hemsida

3 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Komplett hemsida till Etik IT & Interiör

1 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer