…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Intranät för Rossinggruppen

Intranät för Rossinggruppen

Jesper Våra bästa vänner 8 Juli 2019

Rossinggruppen i Halmstad är ett större företag i åkeribranschen som genom åren byggt upp en större koncern med många bolag i sin familj. Varje dag brottas man med olika typer av problem som stjäl tid och kostar pengar.

Behov och problemlösning i fokus

Det stora behovet för Rossinggruppen är att, genom digitalisering, effektivisera administrativa flöden samt minimera avvikelser som chaufförerna gör i sitt dagliga arbete ute på vägarna. 

För att hitta rätt lösningar för just Rossinggruppen började vi med en workshop där flera anställda var med och tyckte till. Detta resulterade i en önskelista med unika funktioner som vi tillsammans med deras projektledare tog vidare till ritbordet för att skapa den grundläggande designen.

Agil projektmetod för ett lyckat resultat

I och med projektets komplexitet genomfördes projektet i flera steg med konceptskisser, prototyper och till sist slutlig teknisk produktion. Rossinggruppen har varit med och tyckt till under hela processen för att version 1.0 ska bli så bra som möjligt och lösa de viktigaste problemställningarna.

Ett levande intranät

Det färdiga intranätet är först och främst anpassat för att användas i mobil. Men det funkar precis lika bra för tjänstemännen att använda i sina datorer. Det innehåller specialanpassade funktioner. Skräddarsydda för att spara tid och pengar samt frigöra tid inom administrationen.

I ett steg att effektivisera kommunikationen med de anställda samt ge dem snabb hjälp på plats har vi implementerat en nyhetsmodul och en FAQ. Visionen är att detta ska bli den naturliga startpunkten för alla i det dagliga arbetet.

Detta är, som de flesta större projekt, ett levande projekt som kommer vidareutvecklas i flera steg. Med version 1.0 är Rossinggruppen på banan med att ta sin verksamhet framåt i den digitala transformeringen.

Behöver du hjälp med digitalisering?

Kontakta oss på 0340-80105 så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa problem och effektivisera din verksamhet. 

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Martinssons nu med stabilt hem i den digitala världen

29 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stilren design till vackert bröllop

25 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Runevads VVS-Teknik tar nästa digitala steg

11 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stitor har nu en effektiv första hemsida

3 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Komplett hemsida till Etik IT & Interiör

1 Oktober 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer

Intranät för Rossinggruppen

8 Juli 2019 / Våra bästa vänner
Läs mer