…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Tydliga digitala mål ger bättre resultat

Tydliga digitala mål ger bättre resultat

Vår digitala värld 1 November 2019

Din hemsida är en beständig plattform i den digitala världen där ditt företag och era tjänster är synliga för kunderna. För att dra mesta möjliga nytta av en hemsida och få en positiv inverkan på affärerna gäller det dock att ha tydliga mål.

Ett problem för många svenska hemsidor är just att det saknas en tydlig målsättning och att sidorna inte uppdateras med relevant innehåll. Detta menar en ny undersökning från företaget Web Service Awards.

Sveriges hemsidor används inte optimalt

Enligt rapporten Hur mår Sveriges Webbplatser 2019? är ett vanligt problem på många hemsidor, utöver en otydlig målsättning, även att man inte följer upp hur sidan och genomförda uppdateringar presterar. Ofta finns inte heller tillräckliga resurser att driva sidan och hålla den aktuell.

En aktuell hemsida har stor potential

För att få ut det mesta av sin hemsida är det först och främst viktigt att vara medveten om vad det egentligen är som man säljer och vad man vill att kunderna ska göra när de besöker sidan.

Med en tydlig kommunikationsidé som bygger på ditt företags målsättningar och kundgrupp skapas de rätta förutsättningarna. För att lyckas räcker det dock inte att endast ha en närvaro i den digitala världen. En hemsida måste även användas aktivt i marknadsföringen och uppdateras med rätt typ av innehåll.

Vi vägleder dig fram till dina mål

Vi på André med Vänner har lång erfarenhet av vägledning och coachning i den digitala världen. Vi hjälper dig att ta fram en kommunikationsidé för din hemsida och ger även råd kring hur sidan ska användas på allra bästa sätt för du ska uppnå dina affärsmål. Kontakta oss för ett första möte.

Läs även mer om trendrapporten Hur mår Sveriges Webbplatser 2019?

Senaste inläggen från Vår digitala värld

Tydliga digitala mål ger bättre resultat

1 November 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Nå kunderna med rätt marknadsföring

23 Augusti 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Förbättra affärerna efter en analys av din hemsida

22 Augusti 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Första delen av 2019 i backspegeln

11 Juli 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Rätt skrivkunskaper krävs i den digitala eran

6 Mars 2019 / Vår digitala värld
Läs mer

Din guide till de sociala medierna

10 September 2018 / Vår digitala värld
Läs mer