…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+
Ny hemsida till Johanna Karolina

Ny hemsida till Johanna Karolina

Våra bästa vänner 6 Oktober 2020

Med bas i Schweiz designar Johanna Samrud unika diamantsmycken på beställning från kunder runt om i världen. Det är exklusiva smycken av mycket hög kvalitet som tillverkas i Dubai av duktiga hantverkare.

Fokus på varumärke och design

Behovet av kommunikation som matchar den exklusivitet och kvalitet hon står för var väldigt stort när hon kom till oss. Efter längre intervjuer och analys av varumärket tog vi fram design på hemsida som föll Johanna i smaken direkt. Vi lät hennes smycken ta stor plats och lät designen skapa en lyxig och behaglig kuliss.

Komplett lättanvänd hemsida

Vi byggde en vacker och lättanvänd hemsida med Wordpress som bas för hantering av innehåll. Nu är det enkelt för Johannas kunder att botanisera och bli inspirerade av hennes diamantsmycken. Stort fokus har också lagts på att utbilda kunderna hur man väljer diamanter till ett smycke och hur viktigt det är att köpa diamanter med certifikat.

"Ni är den första byrån som verkligen lyssnar på mig och har lyckats designa det inte ens jag kan förklara i ord. Jag är så nöjd att jag gråter av lycka!"
Johanna Samrud

Både vi och Johanna Samrud är väldigt nöjda med resultatet. Nyfiken på varför vi är så nöjda? Kika in på johannakarolina.ch.

Senaste inläggen från Våra bästa vänner

Ny hemsida till Johanna Karolina

6 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Flera kompetenser i en

5 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Kräftbilen rullar ut

11 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida för Halmstads Konståkningsklubb

7 September 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Stadigt digitalt hem åt Neimark Bygg

8 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer

Ny hemsida åt Mivab i Varberg

1 Juni 2020 / Våra bästa vänner
Läs mer